Leer ons kennen

Ons team

STORK – VAKMANSCHAP SINDS 1965

Over het bedrijf

Al sinds 1965 maken we mensen blij met hun interieur. We stofferen, confectioneren en decoreren woonhuizen, appartementen en bedrijfspanden. Dat doen we met een team van ervaren vakmensen die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Niet voor niets is ons familiebedrijf al jarenlang een begrip in Zoetermeer en omstreken.

We komen bij je thuis!

Ons werkgebied omvat alle woonkernen in een straal van 30 kilometer rond Zoetermeer: zo werken we o.a. in Den Haag, Delft, Rotterdam en omliggende plaatsen, Gouda, Alphen aan den Rijn, Leiden, Wassenaar, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk.

Twijfel je of we ook in jouw woonplaats komen? Geef even een belletje!

Over ons bedrijf

Familie

In 1965 begint de dan nog jonge Herman Stork met het bedrijf. Belangrijk was hard werken, plezier maken en af en toe buiten de lijntjes kleuren.

Oprechtheid, humor, familie en vakmanschap stonden hoog in het vaandel. Ook toen het bedrijf steeds beter begon te lopen vond Herman Stork het belangrijk om te delen met zijn familie, waar zijn werknemers toebehoorden, want ‘met zijn allen maken wij dit waar’.

Eigenschappen voor dit familiebedrijf zijn daarom nog steeds vakmanschap, geven en samen mooie herinneringen opbouwen. Wij maken niet alleen een thuis voor anderen, maar willen ook dat dit bedrijf als thuiskomen voelt.

Herman Stork

dit zijn wij

Ons team

Monique Wondergem

Monique Wondergem

Eigenaresse & interieurstyliste

 

Over Monique

Na de HAVO ging ik mijn vader in de winkel helpen. Oorspronkelijk zou het een zomervakantiebaantje zijn. Dat liep dus anders.

In de avonduren heb ik alle opleidingen die je maar voor het vak kan bedenken gedaan. Mijn vader zei altijd: “leer wat je moet leren, want dan ben jij diegene die het laatste lacht”. Dit komt uit Kleine jongen van André Hazes senior. We zijn met zijn muziek opgegroeid. Er zitten veel wijze lessen in die ik nog dagelijks toepas.

Mijn leukste opdracht? Voor een Rietveld huis mocht ik voor alle vertrekken een interieurplan maken. De klant heeft alles uitgevoerd zoals ik het had bedacht. Zó gaaf!

Bas Wondergem

Bas Wondergem

Stoffeerder

 

Over Bas

Meneer Stork was mijn opa. Ik ben tussen de tapijtrollen opgegroeid. Vanaf mijn zesde liep ik al hele dagen met de stoffeerders mee. Vuil opruimen, dingen aangeven en daarvoor een klein zakcentje krijgen.

Op mijn zestiende ben ik het vak gaan leren en met uitstapjes naar andere beroepen toch telkens weer bij het stofferen teruggekomen.
Ik vind het leuk om nieuwe projecten aan te gaan, over nieuwe vloersoorten te leren en te experimenteren met technieken en materialen. Lekker vernieuwend bezig zijn.

Maar ik ben wél echt een pietje precies. Ik heb eens een oude trap gerenoveerd met trappanelen. Hij was weer als nieuw. Ik blij, klant blij!

Leon Wondergem

Leon Wondergem

Mede-eigenaar / stoffeerder

 

Over Leon

Ik ben opgegroeid in Zoetermeer. Het was gebruikelijk dat je na de LTS bij Brinkers of Nutricia ging werken.

Monique ontmoette ik in de uitgaanscene. Ik was meteen verkocht! Haar vader heeft mij overgehaald stoffeerder te worden. Daarna ging ik bij Stork in de verkoop/planning en inkoop.

Ik ben een beetje een brombeer, maar wel een aardige en positieve brombeer. Ik hou van organiseren en plannen. En van mensen.

Tot op heden woon en werk ik met Monique en Bas. Nog steeds met veel plezier! Samen hebben we heel veel mooie opdrachten mogen uitvoeren. Mensen blij maken is het mooiste dat er is!

Anneke Sangers

Anneke Sangers

Administratief medewerkster

 

Over Anneke

Sinds 2004 doe ik de administratie van Stork. Ik ben graag aan het werk, of dat nu op kantoor is of in mijn eigen tuin.

Het kan mij niet druk genoeg zijn. Toen de kinderen nog klein waren en ik de zorg voor hen met mijn werk en het huishouden moest combineren, genoot ik van de hectiek. Ik moest dan ook echt even wennen toen één van onze kinderen het huis uit ging. Gelukkig heb ik gezellige collega’s!

Een mooi moment bij Stork was toen ik een klant die te veel betaald had, terug mocht betalen. Die klant was natuurlijk erg blij!

Eva Wondergem en Pip

Eva Wondergem

Verkoopster

 

Over Eva

Ik woon samen met mijn vriend Alex en onze kat Bugs (geen vlooien hoor!). Ik werk fulltime in de kinder- en jeugdpsychiatrie en help mijn ouders af en toe met de winkel. Ik ben super trots op ons bedrijf en ik weet zeker dat mijn opa dit ook zou zijn.

Ik ben eigenlijk altijd wel in voor een praatje en denk graag mee met de klant. Ik houd ervan om vanuit mijn eigen ideeën advies te geven aan de klant. Advies is gratis, net als mijn glimlach.

Mijn werk in de winkel is een prettige afwisseling van mijn fulltime baan. Hier kan ik lekker creatief bezig zijn!

Odette van der Lans

Odette van der Lans

Verkoopster

 

Over Odette

Voordat ik bij Stork kwam werken heb ik ruim 20 jaar bij een postkantoor gewerkt. Daarna bij de politie Haaglanden. 5 jaar geleden kwam ik toevallig bij Stork terecht. De afwisseling tussen het klantencontact , de winkel up-to-date houden en de gezellige sfeer maken dat ik nog geen moment spijt heb gehad van mijn carrièreswitch!

Hier kan ik mijn creativiteit kwijt, bijvoorbeeld in het etaleren. Ik vind het leuk om mooie combinaties van kleuren en materialen te maken. Verder kan ik goed luisteren. Daardoor begrijp ik wat een klant écht wil, zelfs als ze helemaal blanco zijn binnengekomen. Mijn adviezen zijn altijd eerlijk. Bij mij geen verkooppraatjes!

Tom de Zwijger

Tom de Zwijger

Maatnemer / verkoper

 

Over Tom

Moeder had een gordijnatelier, vader was stoffeerder. Als jochie van 10 naaide ik haken aan gordijnen en zoomde ik ze met de hand. O wee als er een steekje aan de voorkant te zien was!

Na de Ambachtsschool en de bedrijfsschool 7 jaar bij de firma Gescher & Kemper gewerkt. Daarna bij verschillende winkels in Wassenaar.

Ik werd gebeld door de heer Stork senior. Hij had gehoord dat ik erg goed kon meten. Gesprek was positief. Kon gelijk beginnen, maar dat ging natuurlijk niet. Meneer niet blij. In overleg met m’n toenmalige werkgever mocht ik toch met 14 dagen beginnen. Nu werk ik er al zo’n 35 jaar!

Sjaak Vielvoye

Sjaak Vielvoye

Stoffeerder

 

Over Sjaak

Ik zeg niet veel, maar werk des te harder. Ik heb veel verantwoordelijkheidsgevoel en leg mijn hele ziel en zaligheid in mijn werk. Geen woorden maar daden, zeg ik altijd.

Ik ben van bouwjaar 1950. Als jonge jongen heb ik de LTS gedaan, specialisatie meubelmaker middenstand. In 1994 ben ik als woningstoffeerder bij Stork aan de slag gegaan.

Ik geniet van de gezellige sfeer binnen ons team. We werken prettig samen en hebben plezier met elkaar. Betere collega’s kan ik me niet wensen. Dat pensioen kan wel wachten.

Of klanten mij wel eens een compliment geven? Jazeker. Meer weten? Neem contact op met de directie!

We staan voor je klaar!