KOM GEZELLIG OP DE KOFFIE

KWALITEIT EN KWANTITEIT

Stork Interieurspecialist heeft ruim 50 jaar ervaring in tapijt, gordijnen, vinyl, binnenzonwering, shutters, marmoleum, pvc, behang, ressource verf, laminaat, houten vloeren en woonaccessoires. Op het gebied van collecties kunnen wij met de grootste mee. Met een scala aan stalen zijn er voldoende mogelijkheden om uw huis tot een waar paleis te maken. U kunt altijd een staal vloerbedekking of gordijnstof meenemen. Zo kunt u thuis op uw gemak stijl en kleur vergelijken en indien nodig kunnen wij u daarmee helpen.

ADVIES

Wij, het adviserende en verkopende personeel van Stork Interieurspecialist krijgt diverse keren per jaar een bijscholing in materiaal- en kleurenkennis, zodat wij u volledig van dienst kunnen zijn. Mocht u advies nodig hebben, omtrent bepaalde mogelijkheden bij u in huis, dan komt onze maatnemer langs om dit met u te bespreken. Hij geeft advies over plaatsing, neemt de maten nauwkeurig op en geeft tips over technische zaken. Daarnaast beschikken wij over een gediplomeerd interieurontwerper/kleuradviseur die zo nodig mee kan met de maatnemer.

STOFFEREN

Wij werken met erkende ateliers waar uw gordijnen, vitrages, vouwgordijnen en panelen op maat en naar uw wens gemaakt worden. Wij beschikken over een eigen team stoffeerders dat op vakkundige wijze harde en zachte vloerbedekking legt zoals tapijt, laminaat, parket, marmoleum, pvc en vinyl. Ook plaatsen wij raambekleding als gordijnen en binnenzonwering.

Service 3

 

Thuis service

Mocht u na het bezoek in onze winkel het toch nog moeilijk vinden om een keuze te maken, dan kan onze interieurstyliste altijd mee komen bij het meten om even mee te kijken met u.

Service 1

Meten

Onze maatnemer neemt alle maten vakkundig op en geeft terplekke advies hierover. De maten zijn dan ook onze verantwoording!

Service 2

Taxi Service

Als u niet in de gelegenheid bent om naar onze winkel te komen, willen wij u altijd op komen halen en ook weer thuis brengen!

Service 3

 

Stalen

U mag bij ons altijd de stalen vrijblijvend mee naar huis nemen, de kleuren kunt u uiteindelijk pas echt goed beoordelen in de ruimte waar het komt te liggen/hangen.

Service 4

Koffie

Wij schenken heerlijke koffie van vers gemalen bonen, ook hebben wij natuurlijk allerlei soorten thee voor u.

Service 6

Parkeren

Wij hebben achter onze winkel speciaal een gratis parkeerplaats voor onze klanten.